BOGON MIETTEITÄ

KUSIRÄNNIT METRON HISSEIHIN - NORMAALIAKO?

Jo on aikoihin eletty, kun metroasemien hisseihin asennetaan rännit niin, että niissä laskettu virtsa saadaan paremmin pois.

Eikö olisi ollut paikallaan asentaa kamerat/hälyttimet ja ottaa kiinni ne jotka käyttävät hissejä vessoina?

Taas kerran esimerkki siitä, miten poikkeavasta, törkeästä käytöksestä tehdään lähes normi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Bogo, Bogo, so-so!

Ideahan on hyvä!

Turvakamerat vain pilaisivat sen (jos se daami, jonka kyllä taidamme tuntea, kyykistyy ja turvakamera käy, tulee syyte, takuuvarmasti!).

Tosin olisi mielenkiintoista seurata, jos Reuter nyt tarttuu syöttiin, keskustelua Bogo vastaan Sauri (NYT, FT, CNN, BBC, Franfurter Allgemainde, Die Welt , Time, Der Spiegel jne):

"Kustaanko Helsingissä, Itämeren valkeassa kaupungissa, kameraan vai ränniin?"

Suomilaisen eduskuntavaalikeskustelun ehdoton helmi se sitten olisi!

Armas Korhonen

No sittenhän voisit tehdä - herra paratkoon - työtäsi kaupunginvaltuutettuna ja ottaa HKL:ltä selvää miksi tällaiseen ratkaisuun on päädytty ja kertoa oma ideasi.

Ihmettelen, että piruako TYÖNtekemisen sijaan louskutat täällä suutasi. Ei, en aikuisten oikeasti ihmettele; tiedän sinun vaan löpisevän populistisesti puuta heinää seuraavia vaaleja silmälläpitäen.

Erkki Lankinen (nimimerkki)

Helpottahan tuo muutakin putsaustyötä :)

Vielä namiskuukkelit, saumat ja lamput vesitiiviksi etteivät sähkölaitteet saa kosteutta, niin koko vessan voi putsata kertalaakista liukkarilla ja vettä päälle.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Vähän ohi aiheesta, mutta mielestäni Helsinki on ihan poikkeuksellisen kusen hajuinen kaupunki. Ihan kuin yksi suuri pulikämppä tai jotain. Just viimeksi siellä päin käydessä jouduin käyttämään erään aseman hissiä, sillä olin liikkeellä rattaissa istuneen metritappini kanssa ja voi tsiisus... onneksi oli desifiointiainetta mukana.

Käyttäjän jyrkikasvi kuva
Jyrki Kasvi

Ehkä kannattaisi rakentaa asemille ennemmin paikallaan pysyviä koppeja, joissa on kusiränni. Niitä sanotaan vessoiksi. Tulevat halvemmiksi kuin ylös-alas liikkuvat kusirännillä varustetut kopit.

Erkki Lankinen (nimimerkki)

#4:

Olet oikeassa. Tää on nyt kusinen paikka.

Tarvitaan liukkaria. Paljon.

Aku Ankka

Kyllä valvonta on tässä toissijainen juttu, ensisijaista olisi tehdä Helsingistä sivistyskaupunki vessojen suhteen. Herrasmiehet tietysti maksavat itsenä kipeiksi ylihintaisissa kahviloissa päästäkseen vessaan, mutta kaikille se ei ole aina mahdollista, ja kyllä minuakin kolmet pullakahvit päivässä luonnollisten tarpeiden hoitamista varten on alkanut vituttaa.

Julkisia vessoja tule rakentaa, ja niiden on oltava maksuttomia tai kohtuuhintaisia. Euro kusemisesta on jo paljon, puhumattakaan Helsingin Rautatieaseman epäsiististä vessasta, jossa käynnistä rahastetaan 5 euroa, siis vanha kolmekymppiä.

Toimituksen poiminnat