BOGON MIETTEITÄ

KERJÄÄMINEN KURIIN - LEIRIT SUURLÄHETYSTÖJEN PIHOILLE

Mukava nähdä, että kerjäämisen kieltämistä koskeva Juha Hakolan lakialoite on myötätuulessa.

Jatkoa odotellessa voisi ohjata leiritoiminnan esimerkiksi Romanian ja Bulgarian lähetystöjen pihoille. Voisi edistää toimia ko maissa romanien olojen kohentamiseksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Dari-anne Suomalainen

Äiti Teresan sanoin:

" Kerjäläiset ovat sitä varten, että sinä saat tilaisuuden antaa. "

Se koituu sinulle siunaukseksi.

klerk (nimimerkki)

Mietitäänpä nyt hiukan miksi joku kerjää. Kerjääminen on alinta mahdollista työtä. Kerjäät niiltä, jotka ovat lanttinsa onnistuneet jotenkin saamaan. Ja ne joilla mammona on, päättävät antavatko sitä näille kaikkein kurjimmille.

Bloggaajan mainitsemista maista tulevat kerjäläiset ovat ihmisiä. Kukaan ei lähde toiseen maahan kerjäämään ilman syytä. Puhutaan ihmissalakuljetuksesta ja ties mistä. Tosiasiassa kerjäläiset muistuttavan meitä menneisyydestä, jolloin olimme rääsyläisiä. Meitä hävettää nähdä kurjuutta, mitä itse näimme muutama vuosikymmen sitten.

Ihmiskauppa ja muu, on ainoastaa selitys huonolle itsetunnollemme.

Kokeilkaa joskus olla polvillaan kuukausi rukousasennossa keskellä helsinkiä, niin ymmärrätte.

Jukka-Pekka Vasara

Tämä blogi kuvaakin hyvin minkä tasoisilla jutuilla jopa tunnetuimmat ja arvostetuimmat kokkelispoliitikot hassuttavat pöntisempää vaalikarjaa ensi eduskuntavaaleissa.

Ensiksikin vihamielisiä toimenpiteitä ulkomaiden konsulaatteja kohtaan tehdään ainoastaan täysissä apinamaissa. Ulkoministerimme "nauruhammas" stuubioko sitten näihin provokaatioihin ja kansainvälisen lain rikkomisiin syyllistyisi?

Toiseksi kaikki tietävät että köyhät Bulgaria ja Romania ovat kyllä yrittäneet parantaa romanien asemaa lukemattomin hankkein, niin omilla rahoillaan kun EU rahoitteisina, mutta kun narulla ei voi työntää eikä kannettu vesi kaivossa pysy.

Jorma Tapio (nimimerkki)

Helsingin Kokoomus on hyvässä yhteistyössä Virheiden kanssa tuhonnut kaupungin talouden. Punavihreät kokoomusnaiset tekevät Helsingistä täysin tietoisesti ja järjestelmällisesti multietnistä slummia. Ylipomestari Pajunen yritti jarrutella aluksi kehitystä, mutta on sittemmin alistunut väistämättömän edessä.

Jukka-Pekka Vasara

# 4. juuri näin. Siitäkin huolimatta että tolkuttomasti kykyihinsä nähden ylipalkattu virkamieseliittiimme maksaa veronsa helsinkiin ja onpa sinne tietenkin sijoittunut myös melkoinen osa yritystemme pääkonttoreista vanhaa perintörahaa unohtamatta niin kaikesta tästä rikkaudesta huolimatta talous on saatu kuralle.

Tässä jos missä "punavihreän kaikki sävyt" eli kokkelien ja melonien verraton talousosaaminen ja monikulttuurinen rikkaus näkyy selvästi.

Toimituksen poiminnat