BOGON MIETTEITÄ

KIRKON VARJOSSA

Julkisuuteen tulee yhä uusia paljastuksia lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä katolisissa kouluissa ja orpokodeissa ympäri maailmaa. Saanemme kiittää uskonpuhdistaja Lutheria siitä, ettei ongelmia todennäköisesti ole ilmennyt täällä.

Vaikka asia ei todellakaan kuulu minulle eikä juurikaan meille muille suomalaisillekaan niin se silti koskettaa. Miten tämä on ollut mahdollista, semminkin kun asia näyttää saatujen tietojen perusteella hyvinkin olleen korkeiden kirkollisviranomaisten tiedossa?

Suomalainen Hyvä Veli -järjestelmä onkin aika lailla viatonta puuhaa näitten veljien touhuihin verrattuna. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

Muistaakseni Helsingissä toimiva englantilainen koulu on nunnien vetämä. Enpä ole kuullut moitteita.

Pitäisi pitää pientä rajaa populismissa.

Dari-anne Suomalainen

Ekumenia on viemässä kirkkoa Rooman helmaan ja Lutherin kirjoitukset tiedetään.

Luther on Hitlerin mentor.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Kaikki on suhteellista, jäseniä miljardi pappeja 440.000 eli jos väkiluku suhteuttaa suomalaisiin 5,3 miljoonaan. pappeja n 2300 suhteessa 200 kertaa.
Eli jos Suomesta löytyy 100 pedofilia, se olisi suhteessa sama kun Katolisen kirkon piirissä heitä olisi sitten 20.000 .

Käyttäjän maxotto kuva
Harry Bogomoloff

Valitsemani otsikko oli todella huono. Olen sen nyt korjannut. Kaikki kunnia Suomessa toimivalle katoliselle kirkko- ja kouluväelle.

Käyttäjän villejalovaara kuva
Ville Jalovaara

En mitenkään puolusta katolisen kirkon väärinkäytöksiä ja salailua. On korkea aika, että väärinkäytöksiin on puututtu ja enemmän on vielä tehtävä, mutta on myös totta, että esimerkiksi kirkon ympäri maailmaa tekemä mittava avustustyö jää kohun varjoon. Koko yli miljardin jäsenen ja satojentuhansien pappien kirkkoa ei voi tapahtuneen pohjalta tuomita.

Toimituksen poiminnat